Bij Tralaluna kan je supertoffe caravans en campers huren waaronder de Tempo Matador die voorheen de KEKKE camper was.
Het zijn allemaal oldtimers. Zit je binnen dan vertoef je dus in een retro en vintage entourage. Denk aan bijvoorbeeld een spelletje PimPamPet! Je krijgt zelfs een fairtrade vuurkorf mee, met aanmaakblokjes! Bekijk de website..

Erik Baas is ook de “baas” van Glaravans. Hij maakt (eventueel op bestelling) van oude caravans weer nieuwe pareltjes. Er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de oude materialen (up cycling). En verder.. kijk maar even op de site: www.glaravans.nl

Love2camp

Marije en Martine zijn twee (kampeer)vriendinnen van KEK!
Ooit waren de dames collega’s en droomden ze over een leuk boekwinkeltje samen…. Dat winkeltje kwam er niet en collega’s zijn ze ook niet meer. Maar toch kwam er een samenwerking in de vorm van een ontzettend leuke kampeerblog: www.love2camp.nl 

Dit is toch ook helemaal KEK? Roy maakt geweldig grappige vogelhuisjes in de vorm van caravans of campers. Ik heb er zelf ook een maar die is zo mooi dat ik er liever geen vogels in heb… sorry Roy!  Caravanvogelhuisjes dus!

Huisje op wielen verhuurt leuke, hippe en kleurrijke caravans die met heel veel liefde en plezier zijn gepimpt. Elke caravan heeft zijn eigen unieke thema; Ibiza Blue, Pretty Pink (de favoriet van KEKkamperen) en Green Village. De caravans zijn geschikt voor 3 tot 5 personen, perfect voor gezinnen of lekker romantisch met zijn tweetjes. Klik hier voor de website.

Karin Horst is een echte kampeerfan. Van 2-secondentent tot luxe caravan, ze heeft het allemaal meegemaakt. I love Kamperen is een informatieve website  met kampeertips, campings en  ervaringen. Als je door haar blog zin krijgt om te gaan kamperen is haar misse geslaagd. En KEKkamperen staat helemaal achter deze missie! Klik hier als je de website van Karin wil bekijken!

Anke van Raamtekening.nl heeft het ontwerp gedaan van de KEK raamtekeningen (flyers en printables) en ze zijn zo leuk!
Als je op haar site kijkt dan zie je nog zoveel meer moois, wat dacht je van de vetplantjes (mijn favoriet naast de KEK-camping).