Tafelzeil opbergzak 12 – vakken

€14,95

Handig en toch vrolijk gekleurd, dat is precies waar KEKkamperen altijd naar op zoek is. En daar voldoen deze opbergzakken met 12 vakken natuurlijk helemaal aan!

De opbergzakken zijn gemaakt in Mexico en Santa Jet zoekt ze uit en haalt ze naar Nederland in grote containers . Wat ze in haar magazijn heeft liggen is elke keer weer een verrassing dus het assortiment is elke keer anders.

Deze opbergers hebben 12 vakken. Ze zijn eigenlijk voor schoenen en slippers maar wij kampeerders gebruiken allerlei dingen anders dan waar ze voor zijn bestemd nietwaar? Dus je kan er ook je pennen of tijdschriften in kwijt of keukenspul of bolletjes wol of of of of… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het formaat is ongeveer 45 cm x 75 cm. Bovenlangs zitten 3 ringetjes om de opbergzak aan op te hangen.

Als je me mailt omdat je er een wil hebben zet er dan even bij welke kleur en wat voor een print. Ik stuur je dan een tikkie of je mag het overmaken (informatie mail ik je dan door) en dan komt je gewenste opbergzak snel jouw kant op!

Op dit moment hebben we:

  • blauw met basic bloemen
  • roze met ruitjes en bloemen

En nu denk jij: Ik wil dit… nou dat kan.

Klik op “dit wil ik” en je komt in je mailprogramma. Stuur me even een mail met je naam en verzendadres en je mobiele nummer. Ik stuur je dan een betaalverzoek en daarna stuur ik je de gewenste organizer!
Was alles in het leven maar zo makkelijk!

Verzendkosten zijn €6,95 (want het past niet door de brievenbus)