Superbellen, Pakket S Bellenpoeder

9,50 7,90

Excl. BTW: € 6,53

Beschikbaarheid:
Pre-Order
Model:
SB-pakketS
Merk:
Superbellen

5/5 (2 beoordeling(en)) Geef beoordeling

Omschrijving

Met dit pakket S Bellenpoeder maak je maar liefst 5 liter superbellen!

Ze zijn even op in de shop maar wel al nabesteld dus nog even geduld aub... 

Als je Superbellen pakket M al hebt maar het bellenpoeder is op dan is hier de oplossing: pakket S! In het doosje zit een duidelijk recept- en instructieboekje en een zakje magisch poeder zodat je weer 5 liter Superbellenzeepsop (mooi woord voor galgje) kan maken! 

Per liter sop kan je ongeveer een uur lang Superbellen maken. Lees voor gebruik wel even de waarschuwingen (Vooral uitkijken in de buurt van tenten. Deze hebben soms een speciale coating die kan worden aangetast door het sop)

TIP: zorg ervoor dat je een schone emmer, een beetje vloeibare honing en een volle fles groene Dreft bij de hand hebt. Dan kan je meteen van start! In het buitenland kan je Fairy kopen, dat is hetzelfde als onze groene Dreft. 


https://youtu.be/_lDJlhBJnfQ


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Pakketje S gaat door de brievenbus dus de verzendkosten zijn € 3,95
Ingredienten
Ingredienten LET OP: NIET GEBRUIKEN IN DE BUURT VAN TENTEN OF LUIFELS. HET SOP KAN DE COATING AANTASTEN EN DAT IS NIET DE BEDOELING NATUURLIJK!
Merk
Merk Met Superbellen maak je de blits en enorme zeepbellen met je kids. Zij blij, jij blij. Toch?! Terwijl jullie samen plezier maken steun je vrouwen in India. Dat noemen wij #dubbelgeluk. Sinds 2012 verkopen ze als eerste in Nederland poeder voor deze magische zeepbellen. Superbellen kunnen meters lang worden. Ons poeder staat niet in je keukenkastje, scheelt gedoe, maakt liters bellenblaas sop en is succes verzekerd. Je voegt zelf alleen groene dreft, honing en water toe. Probeer het nu zelf! Laat je kinderlijk verbazen over iets dat barst van mooiigheid*. Ideaal dus voor een bijzonder kinderfeestje, familiedag, schoolklas, vakantiedag, buurtfeest, koningsdag, kindernevendienst, BSO, bruiloft, of gewoon op je part-time dag. Superbellen maken een gewone dag bijzonder, en een bijzondere dag onvergetelijk.

Beoordelingen (2)

Geef beoordeling