Superbellen, Pakket M Bellenstok en poeder

14,50 12,90

Excl. BTW: € 10,66

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
SB-pakketM
Merk:
Superbellen

4/5 (3 beoordeling(en)) Geef beoordeling

Omschrijving

Dat blijft toch leuk he? Bellen blazen maar dan in het groot met deze Superbellen, samen in een pakket met een bellen stok. 


Het gaat goed met Superbellen, omdat ze nu in grotere aantallen kunnen leveren is de prijs gezakt!
Dit is overigens echt een van mijn favoriete kekke producten. Met pakket M maak je de prachtigste Superbellen. Behalve een duidelijk recept- en instructieboekje bevat dit pakket ook de bellenstokken en het touw (speciaal voor jou gevlochten in India) en een zakje magisch poeder zodat ze zelf maar liefst 5 liter zeepbellensop kan maken! 

Per liter sop kan je ongeveer een uur lang Superbellen maken. Lees voor gebruik wel even de waarschuwingen (Vooral uitkijken in de buurt van tenten. Deze hebben soms een speciale coating die kan worden aangetast door het sop)

TIP: zorg ervoor dat je een beetje vloeibare honing en een volle fles groene Dreft bij de hand hebt. Dan kan je meteen van start! 
In het buitenland kan je Fairy kopen ipv Dreft. 

Kijk op de site van de superbellenshop om te zien hoe mooi dit product is, niet alleen voor jouzelf (of je omgeving) maar ook voor de jonge vrouwen in India die de touwtjes maken van gebruikte sarongs. Dat noemen ze #dubbelgeluk. Mooi toch? 


https://youtu.be/_lDJlhBJnfQ


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95. Het past precies door de brievenbus
Ingredienten
Ingredienten LET OP: NIET GEBRUIKEN IN DE BUURT VAN TENTEN OF LUIFELS. HET SOP KAN DE COATING AANTASTEN EN DAT IS NIET DE BEDOELING NATUURLIJK!
Merk
Merk Superbellen.

Beoordelingen (3)

Geef beoordeling