Afdroogdoek Ginger Tropical Paradise Found

9,90 7,50

Excl. BTW: € 6,20

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ginger-8500080a
Merk:
Ginger

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Beschikbare opties:

Omschrijving

Deze theedoek van Ginger met de Tropical Paradise Found print gaat zeker voor jaloerse blikken zorgen tijdens het afwassen! 

De print is echt helemaal van nu. Tropische bladeren en bontgekleurde vogels. 
En je mag kiezen (zolang de voorraad strekt): onderaan zit een lief golvend bandje in het roze of geel. Met stipjes om het af te maken! 

De doek zelf is van 100% katoen en lekker groot: 49 bij 68 cm. 

Het is niet de allergoedkoopste theedoek maar wel een van de allergaafste, nietwaar? Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten 3,95. ze kunnen mooi als brievenbus pakketje worden verstuurd.
Materiaal en afmetingen
Materiaal 100 % katoen
Afmetingen 49 x 68 cm
Merk
Merk GINGER Een Deens/Thais lifestyle bedrijf dat al 17 jaar is gevestigd in Chiangmai. Kleur en originele, eigenzinnige en gedurfde designs zijn niet weg te denken bij Ginger. Het motto is: Leef kleurrijk en "Give a Smile to the World". KEKkamperen heeft regelmatig contact met Lineke en Jurgen die Ginger in 2016 naar Nederland hebben gebracht. Tijdens een feestje hebben we de oprichter Hans Christensen eens flink ondervraagd onder andere over de arbeidsomstandigheden Nou dat zat allemaal goed! We moesten vooral eens langskomen in Chiangmai! Ook fijn om te weten is dat een deel van de opbrengsten naar NAKA Elephant Foundation gaat (http://www.nakaelephantfoundation.org)/. Deze organisatie zet zich in voor het welzijn en behoud van de Aziatische olifanten.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling