Raamsticker Flat Flowers -Poppy-

9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-P
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Poppy is de nieuwste aanwinst bij de Flat Flowers van KEKkamperen, en door het groene retro vaasje is dit een van onze favorieten.

Poppy betekent klaproos en Albanië noemt met de klaproos "lule flanules" oftewel "bloem met vlagjes" best leuk om te weten toch? Verder kennen de meeste mensen de klaproos als symbool van de Eerste Wereldoorlog omdat ze op de slagvelden in Vlaanderen uitbundig bloeiden. 

Flat Flowers zijn ontworpen door Suseela Gorter (ook bekend van haar Wanted Wheels). Haar raamstickers zijn  transparant waardoor je altijd een vrolijke bos bloemen in huis hebt die aan beide kanten zichtbaar is. En statisch dus er komt geen lijm aan te pas! En je kan ze lekker vaak ergens anders hangen. Ik kijk tegen Poppy aan als ik hier thuis achter mijn laptop aan het werk ben voor KEKkamperen. 

Deze flower van de klaprozen in het groene glazen vaasje is ongeveer 30 cm x 30 cm.

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze flower van de klaprozen in het groene glazen vaasje is ongeveer 30 cm x 30 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling