muursticker KEK Amsterdam -Puppy Golden Retriever-

19,95

Excl. BTW: € 16,49

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS534
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Dit is echt een mooie grote muursticker met een Golden Retriever Puppy.

We hebben muurstickers van Kek Amsterdam in allerlei maten en dit is een wat grotere. Het formaat is namelijk 34 x 43 cm.
Leuk voor bijvoorbeeld naast de deur van de camper of caravan. Of thuis in de kinderkamer of de slaapkamer, jij mag kiezen! 
De muurstickers van Kek Amsterdam zijn heel mooi uitgesneden langs de randjes dus geen lelijke witte rand. 

Het is een sociaal dier en is van nature vriendelijk en open. De golden retrievers werden vroeger gele retrievers genoemd. 
Ze zijn intelligent en leergierig en daardoor goed op te voeden. Golden retriever betekent "gouden terugbrenger",


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Dit formaat moet met de pakketpost mee en daarvan zijn de kosten € 6,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 34 x 43 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling