muursticker KEK Amsterdam -Puppies-

29,95

Excl. BTW: € 24,75

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS308
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Instant happiness! Met deze  muursticker-set van maar liefst 7 puppies van KEK Amsterdam! 

Hoe blij kun je hiervan worden? Op dit vel zijn de allerleukste en liefste puppies te vinden zoals een teckel-pup, een labrador, een jack russell en een van de 101 dalmatiërs. 

KEK Amsterdam zorgt er altijd voor dat ze strak zijn uitgesneden langs de randjes dus geen witte of lelijke transparante randen. En geprint op dun vinyl van top kwaliteit. Een mooi Nederlands product waar we trots op mogen zijn.  


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Dit formaat moet met de pakketpost mee en daarvan zijn de kosten € 6,95. We rollen de stickervellen in een lange doos zodat ze netjes bij je thuis aankomen!
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muurstickers van KEK Amsterdam worden gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen Het vel zelf is 42 x 53 cm. De puppies hebben verschillende groottes: De dalmatiër is bijvoorbeeld 30 cm hoog en de teckel is 16 cm.
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling