muursticker KEK Amsterdam -Hert- ++ UITVERKOCHT ++

19,95

Excl. BTW: € 16,49

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS006
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Dit hert is een van de aandoenlijkste muurstickers in het assortiment.

Oh deer, dit is een flinke muursticker, namelijk 40 x 33 cm. De muurstickers van KEK Amsterdam zijn superstrak uitgesneden zodat dit hertje geen rare witte randjes heeft als je haar opplakt.  En wat kunnen we hier verder over zeggen dan dat je hart toch smelt bij het zien van zoveel zoetigheid.
Wisten jullie dat de tekenfilm Bambi op 13 augustus 1942 uitkwam? En dat Stampertje het konijn en Bloempje het stinkdier zijn vriendjes waren en hij later verliefd werd op het hertje Feline? Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Tja, dit is een grote dus dat wordt een pakketje. De kosten zijn € 6,95 om Bambi te verzenden.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 40 x 33 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling