Muursticker KEK Amsterdam -Specht-

6,95

Excl. BTW: € 5,74

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS-209
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Deze muursticker van KEK Amsterdam is een toffe afbeelding van een specht. 

De specht muursticker is superleuk in caravan of camper maar ook thuis erg leuk. En het is  een van de makkelijkste manieren om je interieur een beetje op te pimpen.
En de stickers zijn ook makkelijk te verwijderen of ergens anders te plakken.  Denk aan kastjes, lades of op de muur. In de KEK-camper zit er een vogeltje van KEK Amsterdam op de knop van schuifdeurtjes. 
Ook fijn is dat de muurstickers netjes zijn uitgesneden, dus geen lelijke witte of transparante randen om deze specht. En de kleuren zijn zo mooi, kwalitatief niets op aan te merken! 
Het formaat is 8 cm. x 20 cm.


Delen

Specificatie

Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 8x20 cm

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling