Muursticker KEK Amsterdam kitten

€19,95

We hebben nog een restant met muurstickers van KEK Amsterdam. Vooral de kittens zijn nog over. We snappen er niets van want ze zijn zo leuk! We hebben zelf een konijn op de buitenkant van de caravan en op het kastje zit ook een KEK Amsterdam beestje.

Purrrr… KEK Amsterdam heeft een mooie muursticker set samengesteld van 7 kittens en als bonus een vogeltje !

Zoveel lieve oogjes die je aankijken vanaf dit vel met muurstickers. Jack, Morris en Sam en nog 4 vriendjes plus een meesje allemaal samen voor als je niet kan kiezen.
Het rode poesje is 28 cm hoog en bijvoorbeeld de liggende is 11 cm hoog. Hier kan je de camper of caravan mooi mee versieren, of een van de kamers thuis natuurlijk.
Als cadeau is het ook een topper trouwens weten we hier uit ervaring.

KEK Amsterdam zorgt er altijd voor dat ze strak zijn uitgesneden langs de randjes dus geen witte of lelijke transparante randen. En geprint op dun vinyl van top kwaliteit. Een mooi Nederlands product waar we trots op mogen zijn.

Je wil ze hebben? Mooi!

Klik op “ik wil dit” en je komt automatisch in het mailprogramma. Zet in je mail even je naam en het verzendadres en je mobiele nummer. Ik stuur je dan een betaalverzoek en in no time kun je de kamer of camper vol met kittens plakken!

De verzendkosten zijn € 6,50 omdat ze met pakketpost mee moeten.