muursticker KEK Amsterdam -Mees-

4,95

Excl. BTW: € 4,09

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS206
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Met deze muursticker van een mees fleur je elke muur op in je camper of caravan! 

Of gewoon thuis natuurlijk, dat kan ook. Chickadee is het engelse woord voor mees en dat staat dus ook op de sticker. De officiële vertaling van chickadee is Amerikaanse matkop, het is maar dat je het weet! 
Deze sticker is van Kek Amsterdam (leuke naam ook) en hij is gemaakt van premium kwaliteit vinyl. Ook zijn alle muurstickers van Kek Amsterdam altijd strak uitgesneden langs de afbeelding waardoor je geen witte lijntjes langs de stickers hebt. 
Deze is trouwens 13 x 6 cm. Op dit moment de kleinste muursticker die we hebben. 
Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen deze sticker besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker makkelijk in een envelop past.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 13 x 6 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling