Krijtsticker Busje -groot-

29,95

Excl. BTW: € 24,75

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ANNI-krijtbus-groot
Merk:
ANNIdesign

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Wat vinden jullie van deze grote krijtsticker in de vorm van een busje? 

Wij worden er in ieder geval heel blij van en kunnen wel 10 plaatsen bedenken waar deze grote krijtsticker tot zijn recht komt.
Want behalve op een kinderkamer kan ie ook prima in de camper of de caravan toch? Of in de keuken aan de muur, voor het boodschappenlijstje. En wat dachten jullie van de WC, kan je al je bedenksels meteen opschrijven.  Of in de gang, kan je er meteen een leuk warm welkom opschrijven, of een mooie spreuk op handletteren. Op je werk zou ook leuk zijn, stiekem wegdromen in de baas z'n tijd. 

Deze bus- krijtsticker is een sticker die stevig hecht en is gemaakt van een speciale krijtbordfolie. Daardoor is een krijtsticker van ANNIdesign goed te beschrijven of makkelijk om op te tekenen! En wil je een andere tekst of tekening? Even een natte doek erover en het krijt verdwijnt als sneeuw voor de zon! 
Kijk nog even bij de specificaties als je iets wil weten over de ondergrond waar je de sticker op wil plakken. 

Deze Busje-krijtsticker is mat zwart en ongeveer 35 cm hoog en 72 cm lang. 

Op Pinterest heeft KEKkamperen ook nog een bord vol met leuke spreuken, om bijvoorbeeld op deze krijtsticker te schrijven trouwens! 

De sticker wordt niet door KEK zelf verstuurd maar door ANNIdesign zelf.
LET OP: gebruikte stickers worden niet teruggenomen! 

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95 LET OP: deze posters worden verzonden door ANNIdesign en niet door KEKkamperen. Als je dus meerdere spullen hebt besteld kan het zijn dat je 2 pakketjes ontvangt.
Materiaal en afmetingen
Materiaal De krijtstickers van ANNIdesign zijn gemaakt van speciale krijtfolie. Krijtstickers hechten echt alleen op effen ondergronden. Je kunt hierbij denken aan gladde muren, panelen van kasten of deuren. Hou er wel rekening mee dat geverfde muren echt minimaal 4 weken gedroogd moeten zijn voordat je deze beplakt.
Afmetingen Deze krijtsticker van een camperbus is ongeveer 35 cm hoog en 72 cm lang.
Merk
Merk ANNIdesign bestaat uit twee leuke dames: ANne en INgeborg. Het merk ANNIdesign is stoer, tikkeltje eigenwijs, beetje retro maar eigenlijk gewoon heel lief. Nou dat past prima in het straatje van KEKkamperen toch?

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling