Koeltas groot -Pimpelmees-

11,50 10,00

Excl. BTW: € 8,26

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
LT-26089
Merk:
Rex London

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Hoe heb je ooit kunnen leven zonder deze grote koeltas met pimpelmeesjes! ;-) 

Dit is een topper voor op het strand of tijdens de  picknick. En als je hem niet gebruikt dan kan ie in de achterbak van de auto of in een kast of lade want deze grote koeltas is plat op te vouwen. Makkelijk dus om meteen de boodschappen te vervoeren in een goed isolerende tas die er ook nog eens heel kek uitziet! En KEKkamperen heeft ook de kleinere koeltasjes in het assortiment. Die zijn weer heel handig voor de lunch. 

De koeltas staat vol met pimpelmeesjes op een takje, in het Engels heten deze "Blue Tit" wist je dat? De achtergrond is een beetje beige achtig en naast de vogeltjes staan er ook nog blauwe groene , gele en roze bloemetjes op.  De pimpelmeesjes zelf zijn geel met blauw en een beetje groen.
De koeltas heeft  rode draagbanden en een schouderband en de bovenste flap is afsluitbaar met een rits. 

Materiaal:
Save the Planet: 90% gerecyclede flessenDelen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95 (Want ze passen niet door de brievenbus, ondanks dat je ze kan opvouwen)
Materiaal en afmetingen
Materiaal Save the Planet: Deze koeltas is grotendeels gemaakt (90%) van gerecyclede plastic flessen. En verder nog van nylon en folie.
Afmetingen De koeltas is 31 cm (l) x 22 cm (b) x 30 cm (h).
Merk
Merk REX London (voorheen Dotcomgiftshop) Dit eigenzinnige, unieke schatkamer van cadeautjes en leuke spullen voor in je huis. Hier is iets te vinden voor iedereen en voor elk budget!

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling