Thermosfles XL -roze met bloemen- *uitverkocht*

17,50

Excl. BTW: € 14,46

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
KK-KT0252
Merk:
Kitsch Kitchen

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Tadatatadaaah: de nieuwe aanwinst van KEKkamperen: een roze thermosfles met bloemen! 

Wat een beauty is dit he? De XL thermosflessen van Kitsch Kitchen waren even niet leverbaar maar gelukkig zijn ze weer terug. En we hebben deze roze meteen extra toegevoegd. De print is met een gele en een licht rode bloem en nog een tak met wat kleinere bloemetjes in wit, geel en rood.
De thermosfles heeft een inhoud van maar liefst 1,2 liter en dat is ook de reden dat deze fles altijd meegaat als we ergens op een markt staan. De hele dag lekker warme thee en oploskoffie. Zelfs als ik de dag erna een restant water wil wegspoelen dan is dit nog steeds warm (dan zitten we dus al zeker anderhalve dag verder! 

De fles is van metaal  en daarin zin een glazen binnenfles. Hij sluit met een kurk en daaroverheen weer een metalen draaidop waar je in geval van nood ook nog uit zou kunnen drinken. Wel rechtop vervoeren trouwens. 

Helaas uitverkocht, we proberen nog aan nieuwe exemplaren te komen.. 

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Inhoud
Inhoud 1,2 liter
Materiaal en afmetingen
Materiaal Metalen fles met glazen binnenfles. Sluit met een kurk en daaroverheen een schroefdop van metaal. Wel rechtop houden!
Merk
Merk Kitsch Kitchen is een Nederlands bedrijf, dat in 1994 is gestart met de import van vrolijk gekleurde keuken- en woonartikelen uit Mexico. Vooral het tafelzeil met felgekleurde prints vond direct gretig aftrek. Met het idee om van dit tafelzeil tassen te laten maken, was ook het merk Kitsch Kitchen geboren. Esthetiek van andere culturen Kitsch Kitchen is ontstaan vanuit een passie voor verre reizen. Vanuit ons enthousiasme voor de producten die wij in landen in o.a. Midden-Amerika en Azië tegenkwamen zijn wij producten gaan ontwikkelen. Kitsch Kitchen collectie De Kitsch Kitchen collectie is een uitgebalanceerde mix van producten uit verre landen en eigen ontwerpen. Vrolijk, kleurrijk en praktisch zijn de steekwoorden. Wij willen dat jij blij wordt van onze producten.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling