Beker Ginger Kids met 2 oren-Dieren uit het Bos-

5,60 3,50

Excl. BTW: € 2,89

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ginger-6890232
Merk:
Ginger

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Officieel heet deze beker bij Ginger My Secret Garden maar wij vinden "dieren uit het bos" een betere omschrijving van deze print! 

Deze leuke kinderbeker heeft 2 handvatten en is gemaakt van 100% melamine. Vrij van BPA trouwens ook dus veilig in gebruik (voldoet aan de EU regels). 
En dan de print: de beker heeft een achtergrond van groene en witte strepen en daarom zijn allerlei dieren te vinden. We hebben een egel, een vlinder, een mooie roze vogel, een blauwe haas, een lieveheersbeestje en een tijger/katachtige. Van die laatste is ons niet helemaal duidelijk of dit een ontsnapte kat is of toch echt een wild dier. 

De beker is 6,5 cm hoog en de doorsnede is 7 cm. De inhoud is 200 ml tot de rand gevuld en ongeveer 150 ml als je er gewoon drinken in doet.
Verder mag ie gewoon in de vaatwasser, dat is toch altijd wel handig om te weten. Geschikt voor dranken tot 70 graden. (Dus geen water direct uit de cooker in de beker doen.)

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal 100 % melamine. De beker mag wel in de vaatwasser maar niet in de magnetron. BPA vrij.
Afmetingen Tot het randje gevuld kan er 200 ml in dus als je er limo in doet dan gaat er ongeveer 150 ml in. Mooi kinder-formaatje dus.
Merk
Merk GINGER Een Deens/Thais lifestyle bedrijf dat al 17 jaar is gevestigd in Chiangmai. Kleur en originele, eigenzinnige en gedurfde designs zijn niet weg te denken bij Ginger. Het motto is: Leef kleurrijk en "Give a Smile to the World". KEKkamperen heeft regelmatig contact met Lineke en Jurgen die Ginger in 2016 naar Nederland hebben gebracht. Tijdens een feestje hebben we de oprichter Hans Christensen eens flink ondervraagd onder andere over de arbeidsomstandigheden Nou dat zat allemaal goed! We moesten vooral eens langskomen in Chiangmai! Ook fijn om te weten is dat een deel van de opbrengsten naar NAKA Elephant Foundation gaat (www.nakaelephantfoundation.org). Deze organisatie zet zich in voor het welzijn en behoud van de Aziatische olifanten.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling