Klemmen voor slingers en vlaggenlijnen ++ uitverkocht++

5,95

Excl. BTW: € 4,92

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
Engel-07.05
Merk:
Engel.

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Hoe hebben we ooit zonder deze klemmen voor het ophangen van slingers en vlaggenlijnen kunnen leven? 

Ze zijn echt geniaal, zonder gedoe met touwen, spijkers, punaises of ander materiaal hang je je slingers op.

En ook geen gevaarlijke capriolen op de trap, balancerend op een been om de slinger strak te trekken.
De klem knijp je in en bevestig je vervolgens in een hoek van de de camper, caravan of gewoon in de kamer. Tussen plafond en muur in. Aan de klem kan een gewicht van maximaal 2 kilo hangen. Appeltje eitje nietwaar? 

Handig voor stoffen slingers, vlaggetjes, ballonnen, linten met kaarten etc etc. 

Ze zijn verpakt per 2 stuks. 

HELAAS ZIJN ZE UITVERKOCHT.. 


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal Kunststof (wit) met 2 scherpe dunne puntjes waarmee ze ze vastzet. Klem de "slingerklem"in een hoek van de kamer of tussen muur en plafond. De punten verankeren de klem en je kan er een slinger tot 2 kilo aanhangen.
Merk
Merk Engelpunt. ENGEL. Engel. (vergeet de punt niet) is een nieuw merk bij KEKkamperen. Het begon ooit met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. 12 jaar geleden maakte Sabien Engelenburg (vandaar de naam) de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar dochter. En nog steeds komt elk jaar deze slinger uit de kast, ieder gezinslid heeft zijn eigen slinger! Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid. De producten worden gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. “Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen” aldus de Nederlandse schrijver Gerard Reve. Kortom Engel. versiert het leven, grote en kleine momenten! De klemmen zijn gemaakt in Israël.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling