Raamsticker Flat Flowers -Zinnia-

9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-S
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Deze Flat Flower raamsticker "Zinnia" is zo'n bloem die mooi is door eenvoud, een bloem zoals kinderen ze tekenen.

De naam van de Zinnia stamt af van de Duitse botanicus Johann Gottfied Zinn. Zo, dat pik je dan maar mooi weer even mee nietwaar?

Suseela Gorter maakt de mooiste foto's van bossen bloemen die ze transformeert tot deze Flat Flowers. Het  zijn transparante raamstickers die zijn gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen. De Flat Flowers zijn aan beide kanten zichtbaar dus alle voorbijgangers genieten mee van deze roze kan met vrolijke zinnia's! 

Deze sticker is ongeveer 30 cm x 30 cm

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze sticker is ongeveer 30 cm x 30 cm
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling