Raamsticker Flat Flowers -Viooltjes-

9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-U
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

De natuur kan echt zo mooi zijn! Kijk eens naar de schoonheid van een alledaags bloemetje als deze viooltjes! Super toch?

Flat Flowers zijn ontworpen door Suseela Gorter die ook bekend is van Wanted Wheels (grote muurstickers van oude voertuigen). Haar Flat Flowers zijn transparante raamstickers die zijn gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te gebruiken. De Flat Flowers zijn zowel van binnen als van buiten goed zichtbaar dus ook alle voorbijgangers genieten mee van jouw pot met paarse viooltjes! Ook een leuk idee om er meer naast elkaar te plakken. 

Deze raamsticker van de pot met paarse viooltjes is ongeveer 30 cm x 30 cm.


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze raamsticker van de pot met paarse viooltjes is ongeveer 30 cm x 30 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling