Raamsticker Flat Flowers -Lupine-

9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-Q
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

De lupine is onderdeel van de familie van vlinderbloemen, net als de pinda(!).

En er zijn mensen die allergisch zijn voor (de inname van) lupine. Gelukkig zijn de lupines op de raamstickers van Flat Flowers volkomen veilig. Al moet je ze niet gaan opeten natuurlijk. 

Flat Flowers zijn transparante raamstickers, ontworpen door Suseela Gorter. Ze zijn gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen. De Flat Flowers zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar dus ook alle voorbijgangers genieten mee van jouw mooie bos lupines.
Kadotip: Geef een keer een bosje Flat Flowers in plaats van een bos echte bloemen. 

Deze raamsticker van de lupine in een groene vaas is ongeveer 30 cm x 37 cm.

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze raamsticker van de lupine in een groene vaas is ongeveer 30 cm x 37 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling