Tafelzeil Opbergzak met 12 vakken -diverse prints

14,95

Excl. BTW: € 12,36

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Santa-Jet-12-vakken
Merk:
Santa Jet

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Beschikbare opties:

Omschrijving

Handig en leuk, dat is nou typisch KEKkamperen. Daarom nu ook deze handige schoenen-opbergzak met 12 vakken van tafelzeil.


Deze opbergzakken zijn gemaakt in Mexico en Santa Jet zoekt ze uit en haalt ze naar . Wat ze in haar magazijn heeft liggen is elke keer weer een verrassing dus het assortiment is elke keer anders. 

Deze opbergers hebben 12 vakken. Ze zijn eigenlijk voor schoenen en slippers maar wij kampeerders gebruiken allerlei dingen anders dan waar ze voor zijn bestemd nietwaar? Dus je kan er ook je pennen of tijdschriften in kwijt of keukenspul of bolletjes wol of of of of of... de mogelijkheden zijn eindeloos... 

Het formaat is ongeveer 45 cm x 75 cm. Bovenlangs zitten 3 ringetjes om de opbergzak aan op te hangen. 

Mocht je een printje iets beter zichtbaar willen bekijken dan kan je me een mail sturen dan komt er een duidelijke foto je kant op! 
Hieronder zie je de bloemen prints beter:
Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal Tafelzeil. Deze opbergzakken worden gemaakt in Mexico. Let wel, er kan hier en daar een klein stik-foutje zitten ook al doen we heel erg ons best om deze niet mee te nemen uit het magazijn.
Afmetingen 46 cm x 74 cm
Merk
Merk Santa Jet, Harriet (je mag Jet zeggen) haalt haar toffe spullen uit Mexico en India. En wij zoeken dan in haar magazijn weer naar de leukste spullen voor op de camping!

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling