muursticker KEK Amsterdam -set vogels-

14,95

Excl. BTW: € 12,36

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS305
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

En als je niet kan kiezen welke vogel muursticker je het leukst vindt dan neem je deze set vogels.

Zo makkelijk kan het dus zijn. Op dit verzamelvel zie je 6 soorten vogels. Van roodborstje tot zwaluw en van goudvink tot meesje. 
Een Blue Jay is trouwens een blauwe gaai en een Cardinal is een kardinaal vogel (je verwacht het niet..).
De stickers op dit vel zijn net zo groot als de vogels die los worden verkocht, gemiddeld ongeveer 17 cm van kop tot staart.
KEK Amsterdam print de muurstickers op een topkwaliteit mat vinyl en alle beesten worden superscherp uitgesneden dus geen witte of transparante randjes. 
Meer info kan je vinden bij het tabblad specificatie. 

Wat ook mooi is om te weten is dat deze vellen door de brievenbus passen waardoor de verzendkosten niet zo hoog zijn. 


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Deze past nog net door de brievenbus dus de verzendkosten zijn € 2,95.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 34 x 22 cm. De vogels zijn ongeveer 17 cm van snavel tot staart.
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling