muursticker KEK Amsterdam -Puppy Labrador-

12,95

Excl. BTW: € 10,70

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS538
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Ohhh, die blik in de ogen van de labrador puppy op deze muursticker....

Serieus, hoe kan je ooit boos worden op een puppy die zo uit de ogen kijkt. Mij zou het niet lukken! Deze blonde labrador pup laat ijsbergen smelten met deze blik. 

Deze muurstickers hebben we in het assortiment omdat ze superleuk zijn om de muur in je caravan of camper te pimpen. Als je van honden houdt dan is dit toch helemaal geweldig. En makkelijk in het onderhoud, je hoeft deze puppy's niet uit te laten of naar puppy-training. Je plakt ze op en klaar! 
Kek Amsterdam zorgt ervoor dat alle stickers netjes zijn uitgesneden dus er zijn geen witte of transparante lijntjes om deze pup. 

Het formaat van deze muursticker is 24 x 28 cm. 

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen deze sticker besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker nog net in een envelop past.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 24 x 28 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling