muursticker KEK Amsterdam -Konijntje-

6,95

Excl. BTW: € 5,74

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS300
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Deze muursticker van een klein konijn zit ook in de camper van KEKkamperen.

Deze sticker heb ik ooit gewonnen toen de camper net klaar was voor de eerste rit. Ze zit om het hoekje geplakt, net naast de deur. Niet te opvallend maar toch een ere plaats.
En sindsdien reist ze overal mee naar toe. Ook erg leuk om te geven als kraam cadeau en ook makkelijk op te sturen in plaats van een kaart. Hier heb je tenminste nog wat aan nietwaar? 

De muursticker van KEK Amsterdam (mooie naam) zijn geprint op een super kwaliteit mat vinyl en strak uitgesneden dus dit konijntje heeft geen witte of transparante randjes! 
Het formaat van deze muursticker is 13 x 10 cm dus zoals gezegd ook erg leuk als kaart.Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen deze sticker besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker door de brievenbus past.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 10 x 13 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling