muursticker KEK Amsterdam -Konijn-

12,95

Excl. BTW: € 10,70

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS013
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Het konijn op deze muursticker kijkt nieuwsgierig om zich heen.

Deze muursticker van KEK Amsterdam is uit de serie -Forest Friends-, dus allerlei leuke dieren die je in de bossen kan vinden. Deze is een van mijn favorieten want ik heb een enorm zwak voor konijnen. Een paar jaar geleden had ik er zelfs 3 maar toen had ik ook nog een omheinde tuin dus dat was leuk voor ze.

Dit konijn lijkt een beetje op die uit de film Waterschapsheuvel, van de hit Bright Eyes van Art Garfunkel
Maar goed, deze sticker is geprint op premium kwaliteit vinyl zoals alle stickers van KEK Amsterdam, strak uitgesneden zelfs om de wimpers. Echt een Hollands kwaliteitsproduct dus. 

Deze sticker is 12 x 32 cm dus best lang. Superleuk om naast de deur te plakken toch? Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen deze sticker besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker door de brievenbus past.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers uit de Forest Friends collectie zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 12 x 32 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling