muursticker KEK Amsterdam -Kittens-

29,95

Excl. BTW: € 24,75

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS309
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Purrrr... KEK Amsterdam heeft een mooie muursticker set samengesteld van 7 kittens en als bonus een vogeltje ! 

Zoveel lieve oogjes die je aankijken vanaf dit vel met muurstickers. Jack, Morris en Sam en nog 4 vriendjes plus een meesje allemaal samen voor als je niet kan kiezen.
Het rode poesje is 28 cm hoog en bijvoorbeeld de liggende is 11 cm hoog. Hier kan je de camper of caravan mooi mee versieren, of een van de kamers thuis natuurlijk. 
Als cadeau is het ook een topper trouwens weten we hier uit ervaring. 

KEK Amsterdam zorgt er altijd voor dat ze strak zijn uitgesneden langs de randjes dus geen witte of lelijke transparante randen. En geprint op dun vinyl van top kwaliteit. Een mooi Nederlands product waar we trots op mogen zijn.  


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Dit formaat moet met de pakketpost mee en daarvan zijn de kosten € 6,95. We rollen de stickervellen in een lange doos zodat ze netjes bij je thuis aankomen!
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muurstickers van KEK Amsterdam worden gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen Het vel zelf is 42 x 53 cm. De kittens hebben verschillende groottes: De rode kitten is 28 cm en de liggende kitten met de oogjes open is 11 cm hoog.
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling