muursticker KEK Amsterdam -Kitten Sam-

5,95

Excl. BTW: € 4,92

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS900
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Hoe zoet, deze muursticker van de slapende kitten Sam! 

De stickers van KEK Amsterdam zijn mooi strak uitgesneden dus dit lieve slapende poesje komt vast netjes op de muur te zitten.
Superleuk voor thuis maar ook in de caravan of camper is dit een topper. Je kan deze sticker ook als klein cadeautje opsturen in plaats van een kaart. 
Deze sticker is 18 x 7 cm. Sam is een slapende kitten met een donker en licht grijs vachtje. 

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen Sam besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker makkelijk in een envelop past. €
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 18 x 7 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling