muursticker KEK Amsterdam -Kitten Morris-

8,95

Excl. BTW: € 7,40

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS905
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

En wat vinden jullie van de muursticker van Kitten Morris?

Kek Amsterdam heeft een geweldige serie met muursticker die kwalitatief zo goed zijn dat we ze wel moesten toevoegen. Superstrak uitgesneden dus geen witte of transparante randjes langs deze kitten. 
Morris is een grijzig katje die blijkbaar heel goed is in pootjes geven. Je voelt bijna hoe fluffy zacht deze kitten is. En die pootjes, zo lief! Al zie ik wel dat er al scherpe nageltjes aan zitten. 

Deze muursticker is 13 x 22 cm 

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen Morris besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker makkelijk in een envelop past.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 13 x 22 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling