muursticker KEK Amsterdam -Kitten Jack-

8,95

Excl. BTW: € 7,40

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEKamsterdam-MS904
Merk:
KEK Amsterdam

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Meet Jack, de kitten op deze muursticker heeft de allermooiste ogen.

Kijk nou toch eens naar deze kitten, die ogen, dat vachtje, die lieve pootjes.. zucht, zwijmel.

En het leukst is dat Jack altijd klein blijft op deze muursticker! Je kan er heel lang van genieten! 
De muurstickers van Kek Amsterdam zijn superstrak uitgesneden dus je krijgt geen lelijke witte randjes om de sticker. 
Het formaat van deze muursticker van kitten Jack is 14 x 21 cm

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Als je alleen Jack besteld dan heb je alleen de kosten voor de postzegels omdat deze sticker makkelijk in een envelop past.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Zelfklevende Vinylfolie Deze muursticker van KEK Amsterdam wordt gemaakt van een mooie, zeer hoge kwaliteit, matte muurfolie. Alle dieren muurstickers zijn zeer dun waardoor je praktisch geen hoogteverschil krijgt. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen heel gemakkelijk schoongemaakt worden. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen.
Afmetingen 14 x 21 cm
Merk
Merk KEK Amsterdam houdt van mooie spullen, vooral voor op de muur. Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is en leggen hier hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten van KEK Amsterdam verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. KEK Amsterdam is een familiebedrijf uit (hoe kan het ook anders) Amsterdam, opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Evert (1979) is het creatieve brein. Bas (1972) heeft de dagelijkse leiding. En Barbara (1970) houdt zich bezig met marketing, sales en PR. De ideale combinatie. En Claudia van Gewoon Claudia zorgt ervoor dat KEKkamperen de leukste muurstickers in het assortiment heeft.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling