Hammamdoek Imbarro Blossom -oud roze-

28,50

Excl. BTW: € 23,55

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
IMB-80021-PINK Blossom
Merk:
Imbarro

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Wat vinden jullie van deze oud-roze hammamdoek van Imbarro? 

Op het plaatje is het al een beauty maar in het echt is wil je hem meteen inpakken en meenemen! Het is een hammamdoek van 100 % stevige katoen. 

En ik weet zeker dat je deze hammamdoek super vaak gaat gebruiken!. Om onder te slapen als het te warm is voor een dekbed, als tentje of schaduwdoek. Maar ook als picknick-kleed of om snel even om te wikkelen als je een ijsje gaat halen tijdens het zwemmen. 
En zelf gebruik ik ze voor de yoga, persoonlijk vind ik dit veel fijner dan een handdoek. En het ziet er gezelliger uit. En voor sauna bezoekjes is deze ook prima te gebruiken!

De kleur is oud roze, een beetje naar aubergine toe, en de print is met bloemen en twijgjes. Een soort kersenbloesem eigenlijk. 

De afmeting van de hamam-doek is 100 cm x 200 cm.

Je kan de doek wassen tot 40 graden, we raden jullie wel aan om de eerst paar keer deze hammamdoek even met de hand te wassen omdat de doek kan afgeven. Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal 100 % stevig katoen. Mag in de wasmachine op maximaal 40 graden. De eerste paar keer wel apart wassen ivm de kleur (of even laten weken)
Afmetingen De afmeting van de hamam-doek is 100 cm x 200 cm
Merk
Merk Imbarro

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling