Beker bamboe met to-go deksel -flamingo-

14,95 7,50

Excl. BTW: € 6,20

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
KEK-travelmug-flamingo
Merk:
KEKkamperen

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Re-use, reduce, recycle... Deze to-go beker met schroefdeksel is gemaakt van bamboe en heeft ook nog een toffe flamingo print!

Deze bamboe beker is uiteraard herbruikbaar en kan gewoon in de vaatwasser (niet in de magnetron). Er zit een siliconen band bij zodat je je vingertjes niet verbrandt als je koffie of thee in de beker doet (of andere warme dranken)

De flamingo print maakt hem helemaal van deze tijd (ja hoor, flamingo's zijn nog steeds hip). Er staan 2 flamingo's op de beker en daartussen zitten mooie groene tropische bladeren en bamboe stengels afgebeeld. 
De deksel wordt erop gedraaid en doordat er een siliconen bandje inzit is deze lekvrij. De deksel is roze-paars een heeft een drinkgaatje en een klein gaatje in het midden zodat je gewoon door kan blijven slurpen zonder vastgezogen te zitten aan je beker;-) 

De inhoud is 400 ml en het materiaal is voedsel veilig, en geur en smaak vrij

Als je deze lichtgewicht beker gebruikt in plaats van disposable bekers dan scheelt dat flink voor de afvalberg die we met zijn allen produceren. In Duitsland worden 2,8 biljoen bekers per jaar weggegooid bijvoorbeeld! Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Inhoud
Inhoud 400 ml
Materiaal en afmetingen
Materiaal Beker en deksel: bamboe . De grip ring in de deksel en de bijgeleverde band zijn van siliconen . Mag niet in de magnetron maar wel in de vaatwasser. Smaak en geurloos.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling