Beker Ginger medium roze groen -HAPPY DOTS-

5,40 3,50

Excl. BTW: € 2,89

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Ginger-8121215
Merk:
Ginger

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Beschikbare opties:

Omschrijving

Deze roze melamine beker van het Deense merk Ginger hebben zijn bezaaid met groene stippen. 

Nou vragen we ons af hoe een stip nou happy kan zijn maar we weten zeker dat wij zelf wel happy worden van al die happy dots! 
Deze beauty is dus een roze beker met groene "dots" stippen dus in gewoon Nederlands. Trouwens ook kek als plantenpotje in een hanger (uit ervaring)

Oh happy happy, joy joy wat zijn ze toch leuk. We hopen dat deze melamine bekers nog heel lang in het assortiment van Ginger blijven! 
Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal 100% melamine Mag niet in de magnetron maar wel in de vaatwasser. Geschikt voor dranken tot 70 graden Celcius.
Afmetingen Diameter (boven): 9cm Hoogte: 9 cm. Inhoud: 250 ml.
Merk
Merk GINGER Een Deens/Thais lifestyle bedrijf dat al 17 jaar is gevestigd in Chiangmai. Kleur en originele, eigenzinnige en gedurfde designs zijn niet weg te denken bij Ginger. Het motto van Ginger is: Leef kleurrijk en "Give a Smile to the World". KEKkamperen heeft regelmatig contact met Lineke en Jurgen die Ginger in 2016 naar Nederland hebben gebracht. Tijdens een feestje hebben we de oprichter Hans Christensen eens flink ondervraagd onder andere over de arbeidsomstandigheden Nou dat zat allemaal goed. We moesten vooral eens langskomen in Chiangmai! Ook fijn om te weten is dat een deel van de opbrengsten naar NAKA Elephant Foundation gaat (http://www.nakaelephantfoundation.org). Deze organisatie zet zich in voor het welzijn en behoud van Aziatische olifanten.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling