Beker Ginger Kids met 2 oren -Happy in Space

5,60 3,50

Excl. BTW: € 2,89

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ginger-5800040
Merk:
Ginger

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Leren drinken uit deze beker met raketten en een astronaut is toch superstoer? 


Deze beker heeft 2 oren dus je kleine koter kan hier mooi uit leren drinken. Het is een witte beker maar de 2 plaatjes zijn blauw en staan vol met raketten en sterren en planeten en natuurlijk een ruimtevaarder. 

 De beker is 6,5 cm hoog en de doorsnede is 7 cm. De inhoud is 200 ml tot de rand gevuld en ongeveer 150 ml als je er gewoon drinken in doet.

Verder mag ie gewoon in de vaatwasser, dat is toch altijd wel handig om te weten. Geschikt voor dranken tot een graad of 70/80. (Dus geen water direct uit de cooker in de beker doen.)


Serie: Happy in Space

Materiaal: 100% melamine

Afmetingen: 6.5 cm hoog en 7 cm. diameter

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 6,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal 100 % melamine. De beker mag wel in de vaatwasser maar niet in de magnetron. BPA vrij.
Afmetingen Tot het randje gevuld kan er 200 ml in dus als je er limo in doet dan gaat er ongeveer 150 ml in. Mooi kinder-formaatje dus. En de beker heeft 2 handvatten.
Merk
Merk GINGER Een Deens/Thais lifestyle bedrijf dat al 17 jaar is gevestigd in Chiangmai. Kleur en originele, eigenzinnige en gedurfde designs zijn niet weg te denken bij Ginger. Het motto is: Leef kleurrijk en "Give a Smile to the World". KEKkamperen heeft regelmatig contact met Lineke en Jurgen die Ginger in 2016 naar Nederland hebben gebracht. Tijdens een feestje hebben we de oprichter Hans Christensen eens flink ondervraagd onder andere over de arbeidsomstandigheden Nou dat zat allemaal goed! We moesten vooral eens langskomen in Chiangmai! Ook fijn om te weten is dat een deel van de opbrengsten naar NAKA Elephant Foundation gaat (www.nakaelephantfoundation.org). Deze organisatie zet zich in voor het welzijn en behoud van de Aziatische olifanten.
Serie
Serie Happy in Space

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling