Windvis koi karper -Koinobori-

5,95

Excl. BTW: € 4,92

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
KEK-windkoi
Merk:
KEKkamperen

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Beschikbare opties:

Omschrijving

Koinowatte? Een koinobori is een windzak in de vorm van een vis, een koi-karper om precies te zijn. 

Wij hebben ze  in het assortiment omdat het leuk is om ze bij je tent , caravan of camper op te hangen als decoratie of om je tentje makkelijker terug te vinden.

Maar er is meer te vertellen over deze koinobori!  In Japan wordt op 5 mei aan het einde van de Gouden week "Kinderdag" gevierd. Deze dag staat geheel in het teken van de Japanse kinderen. Veel gezinnen hangen dan deze karpervormige koinobori-vissen op om zo te laten zien dat er jongens in het gezin zijn. De Koi staat symbool voor kracht, energie en sterkte. De kleuren zijn ook symbolisch, zwart is voor de vader, rood staat voor de moeder en de andere kleurtjes voor de kinderen.. 

De Koinobori of wind-koi karpers die wij hebben zijn paars/blauw of groen en ze zijn 40 centimeter lang. Inclusief het touwtjes kom je op ongeveer 55 cm uit.
De bekkies van deze windvissen staan dus altijd open om zoveel mogelijk wind te vangen. De staart is in 2 stukken en de vinnen zijn er los aangestikt. Ze zijn gemaakt van een gladde stof. Er zat geen beschrijving bij maar waarschijnlijk polyester. 


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 1,50
Materiaal en afmetingen
Afmetingen De lengte van de koi is 40 cm. Inclusief het touwtje kom je op 55 cm.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling