Kookboek Smakelijk Kamperen

15,50

Excl. BTW: € 14,22

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
KEK-0041
Merk:
KEKkamperen

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Kamperen en lekker koken klinkt bij velen een beetje raar in de oren: Smakelijk Kamperen, het kookboek voor op de camping gaat je helpen! 

Beperkte ruimte, weinig keuken spullen en ingrediënten: het is een uitdaging maar het kan!
Petra Knoth verzamelde de lekkerste, makkelijkste en meest verrassende recepten. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de hartige spinazie pannenkoek, of een eitje met zoete aardappel en spek of een camping curry! Alles prima te bereiden op 1 of 2 pitjes.

En het leuke van dit kookboek is dat er niet alleen recepten in staan maar ook nog leuke verhalen van Katja Schuurman, Peggy Vrijens, Timur Perlin, Erik van der Hoff, Manuel Venderbos, Nienke de la Rive Box, Sofie van den Enk en Peter Kuipers Munneke.  En dan ook nog voorzien van prachtige foto's. 

Dit camping-kookboek bevat meer dan 55 recepten, kooktips en de verhalen en recepten van de bovengenoemde BN-ers. Een heerlijk zomerboek dus! 

KEKkamperen was bij de lancering van het boek en dat was een geweldige middag. het kookboek gaat ook mee met de kampeerweekenden. Een keer wat anders dan de barbecue en de pannenkoeken ;-) .


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten Di boek past in een brievenbus pakketje dus: € 3,95
Materiaal en afmetingen
Afmetingen 17 cm. x 21 cm. x 1,5 cm.
Merk
Merk Forte Cullinair

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling