Krijtstift Edding 4095 -diverse kleuren-

3,75

Excl. BTW: € 3,10

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
krijtstift-edding-4095
Merk:
KEKkamperen

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Beschikbare opties:

Omschrijving

Ze hebben vele namen maar het is allemaal hetzelfde: krijtstiften, chalkmarkers of window markers! 

KEKkamperen biedt gratis hele toffe raamtekeningen aan die je kan downloaden (kijk maar in de voettekst bij "gewoon KEK", en als je dat doet dan moet je ook zorgen dat je ook hele goede stiften daarbij aanbiedt nietwaar?
Dus na het testen van verschillende merken kwamen we toch echt uit op de stiften van Edding, 

Deze krijtstiften kan je om te beginnen natuurlijk gebruiken om de KEKKE camping te maken maar je kan er nog veel meer mee:
Je kan de meeste geweldige teksten of tekeningen maken op alle gladde oppervlakken (als deze maar niet poreus zijn). Schoolborden, (kast-)deuren, spiegels, tafelzeil, ... Klik hier voor de sjablonen van de exclusieve KEK-camping raamtekeningen. 

Delen

Specificatie

Merk
Merk Met de Edding krijtstiften 4095 kan je hele precieze tekeningen maken of netjes schrijven op glas, borden en andere gladde materialen die niet poreus zijn. De kleuren zijn dekkend en stralend. En ben je er klaar mee.... even een nat doekje erover en je tekening of tekst is weer verdwenen. Voor gebruik moet je de stift even goed schudden (dop er nog even oplaten) en daarna de dop eraf halen en de punt even op en neer "pompen" op een stuk papier tot de inkt in de punt gaat lopen. En daarna is de stift klaar voor gebruik! De punt is rond en 2-3 mm breed Raamtekeningen kan je ook vinden op www.raamtekening.nl, voor sommige raamtekeningen moet je een klein bedrag betalen en sommige zijn gratis (leuke bloemen bijvoorbeeld sommige zijn gratis.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling