9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-R
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

De Sunflowers van Flat Flowers is een van de nieuwe aanwinsten bij KEKkamperen. 

Super zomers en in een kekke vintage vaas. Wij worden er in ieder geval vrolijk van en hopelijk jullie ook! Zonnebloemen kunnen wel 3 meter hoog worden maar het formaat van deze raamsticker is iets handzamer namelijk 37 cm x 28 cm.

Flat Flowers zijn ontworpen door Suseela Gorter (kijk ook eens bij Wanted Wheels). Het zijn transparante raamstickers gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm- en keer op keer opnieuw te gebruiken. De Flat Flowers zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar dus ook alle voorbijgangers genieten mee van jouw zonnebloemen!
Al gedacht aan Flat Flowers als alternatief cadeau voor een normale bos bloemen. Voor op je autoraam, thuis, camper, caravan, werk.... 


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze zonnebloemen raamsticker is ongeveer 37 cm. x 28 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling