9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-G
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Ik geef je een roosje mijn roosje. Dat kan je zeggen als je deze Flat Flowers raamsticker -ROSES- cadeau geeft.


En zeg nou zelf: dit is toch een ontzettend leuk cadeau? Maar voor je zelf ook top natuurlijk. De raamstickers van Flat Flowers blijven statisch op je raam zitten dus geen geklieder met lijm en zo. En ze zijn aan allebei de kanten even mooi gekleurd. Leuk voor jou en leuk voor de buurt nietwaar? 


Deze sticker is ongeveer 30 cm x 30 cm

Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze sticker is ongeveer 30 cm x 30 cm
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling