9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-i
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Nieuw in het KEKkamperen assortiment: Deze Flat Flowers raamsticker met rode tulpen in een Delftsblauwe vaas! 

Alle Flat Flowers hebben geen lijm maar ze zijn statisch hechtend. Dus geen lijmresten, makkelijk te herplaatsen, en wat ook super is: ze zijn aan 2 kanten zichtbaar.
Dus ook leuk voor de mensen die langs wandelen en niet alleen voor jezelf! 
De afbeelding is een Delftsblauwe vaas met verschillende openingen waaruit 10 rode tulpen komen. Ook erg leuk om aan iemand te geven die voor langere tijd naar het buitenland gaat! 

De  vaas met tulpen is ongeveer 30 cm x 36 cm. 


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95, Ze passen niet in een envelop maar wel in een brievenbusdoosje!
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen De vaas met tulpen is ongeveer 30 cm x 36 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling