9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-E
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Tikkie retro, deze Flat Flower Raamsticker met Chrysanten. 


Wat een verassing: We dachten dat er een nieuwe Flat Flower in de collectie zat maar het bleek een van de allereerste te zijn die Suseela ooit heeft gemaakt.
Ze waren uitverkocht maar toen bleek dat Suseela toch nog ergens een stapel had liggen, wij helemaal blij want we vinden deze Flat Flower met chrysanten echt heel erg kek! 

We denken dat deze heel erg leuk is op van die lekkere retro caravannetjes, zoals de Mostart Yvonne of een lekker retro Kip. 

De afbeelding is van een oranje vaasje met daarin gele en rode chrysanten, Het is een sticker die net als de Anemone Blue in de breedte gaat. 

Deze raamsticker van vaas met chrysanten is ongeveer 33 cm breed  x 29 cm hoog. 


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze raamsticker van de pot met paarse viooltjes is ongeveer 30 cm x 30 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling