9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-O
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

5/5 (1 beoordeling(en)) Geef beoordeling

Omschrijving

Eerlijk gezegd wist ik niet dat er een bloemsoort bestond die aquilegia heet. Wat een mooie naam eigenlijk he?

En niet alleen de naam is schitterend maar ook de bloemen zijn supermooi. Bij mij hangen ze al op het raam van de KEkkamperen-camper.

Alle Flat Flowers zijn raamstickers die transparant zijn en op deze manier heb je dus altijd een fris bosje bloemen in de caravan, camper of in je (vakantie-)huis. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is statisch dus je hebt geen lijmresten en je kan ze keer op keer gebruiken. 

Deze raamsticker van de aquilegia's in de paarse glazen vaas is ongeveer 30 cm x 30 cm.


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95 (ze passen in een brievenbus pakketje)
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze raamsticker van de aquilegia's in de paarse glazen vaas is ongeveer 30 cm x 30 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (1)

Geef beoordeling