9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Product niet op voorraad
Model:
FF-A
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Op deze raamsticker genaamd Anemone Red zie je een van de 12 soorten anemonen in een glazen vaas met rode en witte lijnen!

Anemonen vallen onder de ranonkel familie en er zijn 120 soorten!
Wat een mooie combinatie heeft Suseela Gorter weer gefotografeerd. Haar Flat Flowers zijn transparante raam-stickers en dit exemplaar is ongeveer 28 x 28 cm. Eenvoudig aan te brengen want ze zijn statisch hechtend dus geen lijm op je ramen en keer op keer opnieuw te gebruiken.

De kleuren blijven jarenlang mooi (dat heeft KEK zelf getest) en ze zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar dus de buurt heeft er ook nog wat aan! Suseela Gorter is dus de ontwerpster van dit en nog veel meer moois. Kijk ook eens bij Wanted Wheels want die zijn ook van haar hand. Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten € 3,95 (ze passen net in een brievenbus-doosje)
Materiaal en afmetingen
Materiaal De Flat Flowers zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Ongeveer 28 cm. x 28 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling