9,50

Excl. BTW: € 7,85

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FF-C
Merk:
Flat Flowers - ontwerp: Suseela Gorter

Nog geen beoordelingen Geef beoordeling

Omschrijving

Gemak dient de mens! Als je bijvoorbeeld de Anemone Pink van Flat Flowers op je raam thuis of op je camper- of caravan raam plakt dan fleur je meteen de hele buurt op.

Net als een echte bos bloemen, alleen blijven deze eindeloos lang mooi.Deze Flat Flower-sticker is de afbeelding van een doorzichtige vaas van glas die vol staat met rode, roze en paarse anemonen, vandaar de naam Anemone Pink natuurlijk.

Flat Flowers zijn ontworpen door Suseela Gorter (kijk ook eens bij Wanted Wheels). Het zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je huis, caravan of camper hebt. Gemaakt van statisch materiaal -dus zonder lijm- en hierdoor keer op keer opnieuw te gebruiken.  
De Flat Flowers zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar dus ook de buurt geniet mee van jouw mooie anemonen! Dus uit sociaal oogpunt ben je ook goed bezig! 

Deze Anemone Pink raamsticker is ongeveer 30 cm x 30 cm.


Delen

Specificatie

Verzendkosten
Verzendkosten De Flat Flowers passen niet in een envelop maar wel in een brievenbusdoosje. De verzendkosten zijn dus 3,95.
Materiaal en afmetingen
Materiaal Gemaakt van statisch materiaal - dus zonder lijm - en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
Afmetingen Deze Anemone Pink raamsticker is ongeveer 30 cm x 30 cm.
Merk
Merk De Flat Flowers zijn bedacht en ontworpen door ontwerpster / fotografe Suseela Gorter. Een ontwerpster met een grote liefde voor fotografie. Suseela is gek op bloemen en dat kan je wel zien in haar ontwerpstudio. Overal waar je kijkt zijn bloemen en struikel je over de (te) gekke vazen. Het idee van Flat Flowers is ontstaan door een tekort aan vensterbanken in huis. En omdat er in caravans en campers ook vaak geen vensterbanken zijn, maar we wel fan zijn van een mooie bos bloemen kwamen de Flat Flowers van Suseela als een van de eerste producten in de shop van KEKkamperen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling